”Blogi, joka ei kerro sitä samaa mitä muutkin.”

Avoin yhteistyöehdotus

24.8.2015

Hyvä tuttu tai tutuksi tuleva,

Yrityksissä kehitetään vimmaisesti toimintaa. Aika huutaa muutosta. Suhteessa asiakkaisiin, henkilöstöön, toimintatapoihin.

Valitettavan usein se jää tietyn osaamisalueen tai yksilöiden kehittämiseksi. Yrityksen kokonaisvaltaisempi, yhteisen osaamisen jalostaminen jää katveeseen.

Vierula Consulting Oy on erikoistunut markkinoinnin, myynnin ja viestinnän integraatioon, niiden yhteispeliin. Se haluaa edistää yrityksen kokonaisvaltaista kehittämistä. Näin se tuo kutsuu mukaan myös HR-ammattilaiset sekä ICT- ja tietohallinto-osaajat.

Nyt haemmekin yhteistyökumppaneita, joiden kanssa voisimme tätä holistista kehittämistä toteuttaa.

Muutoksen tekemisessä tarvitaan työkaluja. Toiminnan kehittämiseen meillä on erilaisia työkaluja aina brändin ja position määrittelystä sekä sanomien kirkastamisesta alkaen. Kruununjalokivemme on yrityksen markkinoinnin, myynnin ja viestinnän yhteispeliä mittaava Lähtötasoanalyysi™

Se mittaa yrityksessä olevaa poikkifunktionaalisen osaamisen edellytyksiä yksilö-, funktio- sekä koko yrityksen tasolla. Analyysin perusteella syntyy profiili yrityksen lähtötasosta – ja näin myös edelleen kehittämiselle.

Laajimmassa muodossaan se etenee portaittain:

Kysymysten räätälöinti – Datan kerääminen / vastausten käsittely – Yhteenveto / työpaja – Toimenpidesuositukset / kehitysohjelma – Käytäntöön siirtäminen – Kehittymisen arviointi ja mittaus.

Lähtötasoanalyysi™ on räätälöitävissä. Se toimii yhtälailla vaikkapa johtoryhmää ja liiketoimintajohtoa sparraavana työpajana.

On tärkeä ymmärtää, että Vierula Consulting ei halua omia osuutta yhteiskumppanin asiakkuudesta. Integraatio on yläotsikko kokonaisvaltaiselle kehittämiselle: näin konfliktia ei pääse syntymään. Kyse on pikemminkin win-win-win –asetelmasta:

* Yhteistyökumppani hankkii uusia asiakkaita tai syventää nykyisiä

* Yhteistyökumppanin asiakas kehittää omaa kaupallista toimintaansa ja saa irti enemmän tehoja yrityksessä jo olevasta osaamisesta

* Vierula Consultingin missiona on kehittää suomalaisia yrityksiä yhteispelin edistämisen avulla

Yhteispelin kehittämiselle on myös maailmalla laaja ja voimakkaasti kasvava tarve. Vastaavanlaatuiseen työkaluun en ole itse maailmalla törmännyt.

Tämä lyhyen yhteenvedon perusteella, olisi kiva jutella lähemmin ja miettiä yrityksellesi räätälöityä ratkaisua.Toiminnan kehittämiselle on aina kysyntää.

Yhteistyöterveisin,

Markku,  040 5223434

PS. Ohessa oleva Lähtötasoanalyysi on ns. traileriversio. Varsinainen työkalu on räätälöitävissä tarpeen mukaan.

Avainsanat: , ,


Markku Vierula

Markku Vierula
Yrittäjä, konsultti, kirjailija, creative, kirjoittaja, luennoitsija, kouluttaja, hallitusammattilainen.


Arkistot